Friday, 31 May 2013

Rezeki Izz




Rezeki Izz, baru kebah dari demam terus en.pos laju datang rumah hantar hadiah.Mula-mula blurr gak parcel dari mana sebab dah lama tak shopping online.Insaf dah kononnya (yang sebenarnya duit dalam bank dah tinggal kais pagi makan pagi kais petang makan petang ;p).Kebetulan Cik Dania ada kat rumah (cuti sekolah) so..dialah orang paling excited nak buka bungkusan tiap kali ada parcel sampai.Sambil tu mulut comel dia ngomel-ngomel,” ibu beli baju untuk Izz ke?, Ibu shopping kat internet kan?”.





Bila dah buka, baru saya teringat yang bulan lepas saya ada joint satu contest nie.Saja-saja hantar pic Izz untuk contest baby comel.Dalam hati tak mengharap sangat pun nak menang (sebab tak pernah menang pun sebelum nie ;p).Rupa-rupanya, tuah ayam nampak di kaki, tuah Izz sape yang tahu kan.Izz terpilih antara 5 bayi paling comel.Wahhh...happy+bangga sekejap ibunya.Al-maklumler orang tak pernah menang.Kesian....
 

Ingatkan dapat 1 toy atau sehelai baju.Sekali dapat 2 pants, 1 leg warmer dan sehelai t-shirt.Alhamdulillah...banyak jugak yang Izz dapat.Thanks pada admin dan sponsor yang memilih Izz.Lain kali kalau ada contest macam gini nak joint lagilah.Mana tau kan ada rezeki lagi.

3 comments:

  1. tahniah izz
    izz memang chumel pun kan.hehe

    samalah yana
    da insaf.keke.bank yg ciput makin susut nilai dbuatnya.haha.

    ReplyDelete
  2. Tahniah izz..
    Comel la tu,kalo tdk x kan leh terpilih utk menang..
    Hehe..
    Dah besar izz,yana bila nk join ashra?hehe..

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat hadiah.. .menang competition lagi.. .apatah yang surprise macam ni.. .suka suka suka.. .bawak rezeki la Izz ni.. .moga rezeki Izz bertambah- tambah murah lepas ni.. .

    ReplyDelete